• Paketi za cijelu ekipu

GO! Meni

 

Sedam је tvoj srećan broj!

Pronađi sve usluge na jednom mjestu,besplatno pozovi GO!meni na *777# i pronađi sve što ti treba


Go! tarifne opcije

Mobilni internet

Besplatnim pozivom na *777# odaberi najbolju opciju za mobilni internet.
Tarifna opcija
 Mobilni internet Trajanje Cijena
Brzina prenosa podataka  
GO! Net 1GB 1GB 24 časa 1 KM   do 7,2Mbs/2Mbs
GO! Net 2GB 2GB 7 dana  3 KM
do 21Mbs/5,76Mbs 
GO! Net 3GB 3GB 30 dana  10KM do 21Mbs/5,76Mbs 
U cijene je uračunat PDV.  Obračunska jedinica za  prenosa podataka unutar tarifnih opcija za mobilni internet je 1KB.
Brzina prenosa nakon potrošene  količine podataka u paketu GO! Net 1GB iznosi 64kb/s dok za pakete GO! Net 2GB i GO! Net 3GB, iznosi 128kb/s.

U periodu važenja tarifnih opcija imaš mogućnost da više puta kupiš ponuđene tarifne opcije.
Ukoliko kupiš tarifnu opciju mobilnog interneta, a već si pretplaćen na neku tarifnu opciju, čiji period važenja nije istekao, na postojeće stanje mobilnog interneta dodaće ti se nova količina mobilnog interneta, dok se za period važenja tarifnih opcija uzima duži (povoljniji) period od perioda važenja postojeće tarifne opcije. 

Nakon isteka perioda važenja tarifnih opcija preostala količina mobilnog interneta se briše, a korišćenje mobilnog interneta nastavljaš po cijeni definisanoj važećim Cjenovnikom GO! usluge. 


Usluge

Provjera računa

Provjerom računa dobijaš na uvid stanje svih svojih novčanih računa (KM) i bonus računa (minute, SMS, mobilni internet). Provjeru stanja GO! računa možeš izvršiti i pozivom kratkog broja *707#. Pozivi na ovaj broj su besplatni.

Pozovi me

Putem ove usluge možeš obavijestiti osobu od koje želiš primiti poziv da nemaš dovoljan iznos na računu i zamoliti je da te pozove. Za korišćenje ove uslugu potrebno je da iznos na tvom računu bude manji od 0,09 KM.

Plati parking

Usluga je namijenjena za elektronsko plaćanje parkinga za automobile na gradskim parkinzima.Korišćenjem ove usluge jednostavno i lako možeš da platiš parking putem mobilnog telefona.